Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: کار بازسازی و نوسازی ۱۴ هزار واحد مسکونی در مناطق زلزله زده در غرب کشور به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اصفهان واگذار شده است و به زودی کار آوار برداری و ساخت و ساز شروع می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازآوای نطنز؛  نماینده مردم شهرستان نطنز و بخش قمصر در مجلس شورای اسلامی صبح امروز در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان که در محل فرمانداری و با حضور مدیرکل ستاد بحران استانداری و جمعی از مسئولان برگزار شد، وضعیت آب شرب در نطنز را بحرانی خواند و خواستار ورود جدی سازمان مدیریت بحران به این موضوع و حل آن شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرتضی صفاری با بیان این که موضوع آب شرب نطنز بارها و بارها مورد اعتراض مردمی واقع شده است، افزود: با پیگیری‌ های صورت‌ گرفته اعتباری بالغ بر ۳۵ میلیارد ریال برای ارتقای کیفیت آب شرب این شهر در نظر گرفته شده است و امیدواریم این اعتبار هرچه زودتر تخصیص یابد.

وی تصریح کرد: رودخانه های فصلی در حوزه انتخابیه و به خصوص در مرکز شهر نطنز نیازمند دیواره سازی است و برای پیشگیری از آسیب های احتمالی این دیواره سازی ضرورتی بیش از پیش دارد.

نماینده مردم شهرستان نطنز در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که استفاده های غیر قانونی معادن از آب باعث بروز بحران در تامین آب شرب، فعالیت کشاورزی و جان مردم شده است، بیان کرد: تخریب محیط زیست و تغییر در مسیرهای آب های زیر زمینی زندگی مردم را با بحران روبرو کرده است و باید به این موضوع نیز به جد رسیدگی شود.

وی اضافه کرد: موقعیت منطقه در بروز مشکلات عدیده در مواقع بحرانی تاثیر خواهد داشت اما با این حال حوزه انتخابیه نطنز و قمصر از محل منابع مالی مدیریت بحران اعتبار چندانی دریافت نکرده و در این موضوع مورد بی مهری واقع شده است.

کمک شش میلیارد ریالی مردم شهرستان نطنز به زلزله زدگان غرب کشور

فرماندار شهرستان نطنز با بیان این که کشور ما در محاصره گسل ها قرار دارد، اظهار کرد: باید با هوشیاری تمام آماده مقابله با بحران ها باشیم تا از خطرهای احتمالی نیز در امان بمانیم.

یوسف حسنی افزود: برگزاری مانورهای زلزله، آموزش های امداد و نجات و شناسایی نقاط حادثه خیز از جمله مهم ترین اقداماتی است که باید برای عموم مردم انجام شود تا آن ها آمادگی کافی را در مواقع بحرانی داشته باشند.

وی با اشاره به زلزله اخیر در کرمانشاه، بیان کرد: از زمان اعلام عمومی برای دریافت کمک های مردمی و تامین نیازهای اساسی مردم زلزله زده در غرب کشور، مردم نوع دوست شهرستان نطنز در اقدامی خدا پسندانه بالغ بر شش میلیارد ریال اعم از نقدی و غیر نقدی به این مردم کمک کردند.

فرماندار نطنز ادامه داد: این کمک های نقدی و غیر نقدی مردم به همت نهادهایی همچون هلال احمر، کمیته امداد امام خمینی (ره)، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و غیره جمع آوری و در ۹ محموله به غرب کشور ارسال شد.

وی خاطر نشان کرد: از مجموع کمک های جمع آوری شده، مبلغ ۶۶۰ میلیون ریال کمک نقدی و مابقی آن کمک های غیر نقدی در قالب تامین نیازهای ضروری و اساسی مردم زلزله زده بود.

لزوم تجهیز شهرداری نطنز به امکانات اطفاء حریق در ساختمان های بلند مرتبه

شهردار نطنز با بیان این که ساختمان های مسکن مهر نطنز در امتداد مسیل قرار دارند، اظهار کرد: سیل در صورت وقوع به طور مستقیم وارد خانه ها می شود و از زمان بارش تا زمان ورود سیل به منازل فقط پنج دقیقه زمان می برد و این موضوع فوق العاده بحرانی خواهد بود.

علی پیراینده به معضل های رودخانه های فصلی به خاطر خارج بودن از طرح جامع شهری اشاره کرد و افزود: حدود هفت هزار متر طول رودخانه دیواره سازی نشده در خارج از حریم شهر وجود دارد، آب منطقه ای از نبود بودجه برای دیوار کشی صحبت می کند، اما در برابر سیل این پذیرفتنی نیست و امور آب موظف است این مسئله را حل و فصل کند.

وی با بیان این که تجهیز شهرداری نطنز به امکانات اطفا حریق در ساختمان های بلند مرتبه یکی دیگر از مشکل های موجود است، بیان کرد: طبقه های بالای مسکن مهر اگر آتش بگیرد هیچ امکاناتی برای اطفا در اختیار شهرداری نیست و تنها باید تماشاگر حادثه باشیم.

شهردار نطنز خاطر نشان کرد: سوله مدیرت بحران نزدیک به شش سال است که اسکلت فلزی آن آماده شده است و این اسکلت در حال خراب شدن است و اگر چند سال دیگر بماند خود به بحران تبدیل می شود.

بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اصفهان ۱۴ هزار واحد مسکونی در مناطق زلزله زده را بازسازی می کند

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان اظهار کرد: امروزه مهم ترین موضوع برای مقابله هوشمندانه با بحران، آموزش همگانی مردم در موضوع امداد و نجات است و استان اصفهان به خوبی این موضوع را پیگیری کرده است.

منصور شیشه فروش افزود: مجموعه جمعیت هلال احمر استان آموزش های لازم را در این حوزه دیده است، اکنون ۱۲۰ هزار داوطلب و امدادگر آموزش دیده و متخصص داریم و استان اصفهان در زلزله اخیر نیز از جمله استان هایی بود که در اولین فرصت نیروهای امدادی خود را به این مناطق اعزام کرد.

وی با اشاره با برپایی بیمارستان های صحرایی از طرف مسئولان استانی در مناطق زلزله زده، بیان کرد: این بیمارستان روزانه به بیش از پنج هزار نفر خدمات ارائه می دهد.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان تصریح کرد: کار بازسازی و نوسازی ۱۴ هزار واحد مسکونی در مناطق زلزله زده در غرب کشور به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اصفهان واگذار شده است و به زودی کار آوار برداری و ساخت و ساز شروع می شود.

وی با اشاره به مشکلات مطرح شده از طرف شهردار نطنز در مورد لزوم دیواره سازی در رودخانه های فصلی، گفت: اخیرا کارشناسان می گویند که دیوار سازی ها در این موضوع راهگشا نخواهد بود اما در اسرع وقت به آب منطقه ای نامه ای خواهم نوشت تا در کار گروه سیل استان مسائل شهرستان نطنز نیز مطرح و رسیدگی شود.

شیشه فروش ادامه داد: به مشکلات مطرح شده در حوزه معادن، آب منطقه ای و کشتارگاه در جلسه ای که هفته آینده با حضور مسئولان مربوطه در دفتر مدیرکل ستاد بحران تشکیل می شود نیز رسیدگی خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: اداره راه و شهرسازی موظف است تا مشکلات مربوط به مسکن مهر و تهدید سیل را پیگیری و حل و فصل نماید و با توجه به درپیش بودن زمستان این موضوع باید در اولویت اول کاری آن ها قرار گیرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۳۷۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا دکتر محمدحسن بازیار رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله، امروز در نشست خبری که در محل پژوهشگاه برگزار شد با بیان اینکه زمین دائماً در حال تغییر و تحول است و این فرآیند، از گذشته وجود داشته، گفت: اخیرا زمین لرزه‌های با بزرگی بیش از ۴ در مناطقی مانند فاریاب کرمان و خراسان رضوی رخ داد.

وی با اشاره به موضوع دوره‌های بازگشت زلزله در تهران عنوان کرد: این دوره ابتدا ۱۲۰ سال، سپس ۱۵۰ سال و در نهایت به دلیل عدم وقوع زلزله بزرگ در تهران، ۱۷۵ سال عنوان شده است.

بازیار با تاکید بر پیچیدگی پدیده زلزله اظهار کرد: در بم زلزله در جایی به وقوع پیوست که ۲ هزار سال زلزله در آن رخ نداده بود. از این رو زلزله یک پدیده پیچیده است که باید همه موارد آن مدنظر قرار گیرد.

وی با اشاره به نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی که توسط پژوهشگاه برگزار می‌شود، گفت:این کنفرانس  از ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت ماه در برج میلاد تهران برگزار می‌شود. در این کنفرانس، ۲۱۱ مقاله به صورت شفاهی و ۲۰۴ مقاله به صورت پوستر ارائه می‌شود.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله تصریح کرد: زلزله‌شناسی، پیشگیری و ایمن‌سازی سازه‌ها و مدیریت بحران، محور‌های اصلی این مقالات را تشکیل می‌دهند. سخنرانان خارجی از ۱۵ کشور شامل آلمان، نروژ، یونان، امارات متحده عربی، آمریکا، اسپانیا، استرالیا، برزیل، ترکیه، ژاپن، سوئد، فرانسه، نیوزیلند و هند در این کنفرانس حضور خواهند یافت.

بازیار با اشاره به تمرکز این کنفرانس بر حل مسائل زلزله‌خیزی کلانشهر‌های ایران مانند تهران، تبریز، اصفهان، شیراز و مشهد، گفت: در حاشیه این کنفرانس، ۱۶ کارگاه تخصصی در زمینه‌هایی نظیر ساخت و ساز بر روی گسل، زلزله تهران و طراحی و ساخت بیمارستان‌های مقاوم برگزار می‌شود.

وی افزود: تلاش داریم بر اساس یافته‌ها و بحث‌های این کارگاه‌ها، در پایان کنفرانس قطعنامه‌ای در حوزه ارتقای تاب‌آوری، مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن برای مسئولان و سیاستگذاران تدوین کنیم.

در ادامه عبدالرضا سروقدمقدم؛ عضو هیئت علمی ژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با اشاره به نهمین کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی گفت: ما مخاطرات زیادی از جمله فرونشست، آتش‌سوزی و سیل داریم و ازطرفی تعداد کشته‌ها در تصادفات رانندگی و آلودگی هوا از زلزله بیشتر است و سؤال اینجاست که چرا ما باید این مقدار به بحث زلزله توجه کنیم؟!

سروقدمقدم ادامه داد: امروز ملاک در رده‌بندی مخاطرات دنیا، تعداد کشته‌ها نیست، به عنوان مثال اگر تعداد کشته‌ها در سیل ممکن است زیاد باشد، اما کشور را به خاطر نمی‌اندازد! فقط دو حادثه وجود دارند که با ملاک جدید یعنی تا‌ب‌آوری، کشور را به هم بریزند که آن هم جنگ و زلزله است.

عضو هیئت علمی ژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله گفت: هدف از برگزاری این کنفرانس علمی، علاوه بر بحث درباره یافته‌های جدید علمی، برطرف کردن دغدغه مدیران شهری نیز است. شعار این کنفرانس «زلزله و کلان‌شهر‌ها با تمرکز بر تهران» است چراکه دغدغه مسئولان را در موضوع زلزله تهران کامل شاهد بودیم.

سروقدمقدم تصریح کرد: ایجاد یک اجماعی در این موضوع برای مدیران شهری از اهداف  این کنفرانس است.

وی با تاکید بر ارتقای تاب‌آوری کشور‌ها در برابر مخاطرات، اظهار کرد: بعد از زلزله بزرگ سرپل ذهاب کرمانشاه جامعه مهندسی به این نتیجه رسید که اگر ۴۰ درصد از آیین‌نامه‌ها را در ساخت سازه‌ها رعایت کنند، می‌توانند جلوی بسیاری از تلفات را بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • بازنگری طرح هادی روستایی از اولویت‌های بنیاد مسکن بوشهر است
  • آخرین جزئیات خسارت بارش‌ها در اصفهان / کدام محورهای استان مسدود است؟
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده | تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • خسارت‌دیدگان خواستار نقشه‌برداری پلاک به پلاک هستند/ آواربرداری پس از تعیین حدود اربعه
  • احداث ۳۸۱۱ واحد مسکن ملی توسط بنیاد مسکن کردستان
  • آخرین وضعیت بارش‌ها و سیلاب‌ها در اصفهان